lauantai 23. toukokuuta 2015

Lohja Run 2015 - I did not

Tänään paikalliset moottoripyöräkerhot Bandidos MC Lohja ja Cannonball MC Lohja järjestivät kaupunkilaisille näkemistä, kun moottoripyörät kokoontuivat toista kertaa kevätajelulle. Paikalla oli paljon pyöriä monista moottoripyöräkerhoista.

Mepä valitsimme kuvauspaikaksi suojatien keskikorokkeen! Tonto valitti, että käsilaukku oli vähällä tarttua erään motoristin matkaan, kun taisimme olla aika lähellä heidän ohiajaessaan. Mitähän pojat olisivat sanoneet Kalkilla, kun yksi olisikin saapunut käsilaukku muassaan paikalle.
 Tämän sihteeritätösen lookin alla piilee armoton hevirokkari ja hevosvoimien ystävä. Moni ei varmaan tiedä, että olen kilpailutoimitsijana harrastanut vuosia kiihdytysautoja ja -moottoripyöriä. Arkisen elämän vastapainoksi varmaan kaipaan vauhtia ja moottorien jylinää. Pidän kyllä linnuistakin, mutta kyllä vienot titityyt jäävät toiseksi kun toistasataa moottoripyörää jyrisee ohi.

Asenne ratkaisee.

Paistaa se päivä paholaisellekin.


Paikalle oli tullut paljon lohjalaisia ihailemaan pyöriä. Kromia, pin stripeja, hienoja jalkarautoja, kaikenlaisia yksityiskohtia... niitä tarttui kameran kennolle.



Näissä vehkeissä riittää aina jotain rassattavaa.

Hammasharjalle hommia.

Ei mitään asiaa tähän kyytiin :-(



Kun letka lähti, moottorien jylinä oli korviahuumaavaa.
Ystävä oli laskenut noin 140 pyörää.



Hienoudestaan huolimatta käyttöpelejähän nämä ovat kuitenkin.
Moottoripään täydellinen päivä.

Riding side by side again.
Kuvia noin 170, lopuksi Irish Coffeet Londonissa. Joku yrttiteeviritelmä ja herkät omenankukkakuvat eivät tänään enää oikein iske.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti